Oldal kiválasztása

Több ,mint 10 okom van, hogy miért érdemes a DIVI témát választanod a WordPress oldalad elkészítéséhez és ebben nincsenek benne a emocionális érveim, amit megszámolni is nehéz lenne. 🙂 De ezekre magadtól is rájössz, ha elkezdted használni. Mindig felfedezel benne valami újabb lehetőséget, minden csak a kreativitásodon múlik.

1. A legtöbbet eladott WordPress sablon a világon!

Ne tévesszen meg a sablon elnevezés. A legtöbb (főleg ingyenes) sablonnal ellentétben ez a legkevésbé sablonos téma. Több, mint 500.590 ügyfelük van jelenleg és ez folyamatosan csak növekszik.

Ez a WordPress PRÉMIUM sablon a vizuális weboldal készítés csúcsa! Olvass tovább és megtudod, hogy miért! 🙂

2. Nem kell értened a kódoláshoz!

Egyáltalán nem kell a kódoláshoz értened. Ha könnyedén megbirkózol a Word szövegszerkesztéssel és beállításokkal, vagy egy PowerPoint prezentáció elkészítésével, akkor ez is menni fog!

A weboldalad teljesen élőben vizuális elemekkel építheted fel a nulláról. De a kész elrendezések közül is választhatsz és csak a szöveges tartalmadat kell beillesztened az oldalra. 

3. A DIVI teljesen magyar nyelvű!

Az elegant Themes Inc. számos nyelven elérhetővé tette a szoftver, így belekerült a magyar nyelvű kezelő felület is. Ezért ha nem tudsz angolul vagy csak több magabiztosságot ad ha magyarul tudod olvasni rajta a tartalmakat, akkor ez mindenképpen egy óriási plusz segítség! 🙂

4. Kész elrendezéseket kapsz a szoftverhez!

Ezekkel az elrendezésekkel akár pár óra alatt kész lehet a weboldalad. Innentől kezdve még csak különösebb kreativitás sem kell a design megtervezéséhez. Egyszerűen kiválasztod a vállalkozásodhoz legközelebb álló, legjobban rászabható elrendezést, és pont mint a fenti videón átírod a saját tartalmaidra a teljes weboldal tartalmát és elmented.

Nem csak a szöveget tudod persze cserélni, hanem a színeket és a képeket is cserélheted, egyszóval mindent! 🙂

5. Beépített kész funkciók, modulok!

Szeretnél a weboldaladra ajánlatkérő űrlapot, üzenetküldőt? Videót szeretnél beágyazni? Galériát? Slidert? Összesen 36 beépített modult tudsz beilleszteni az oldaladba és ebből csak pár legáltalánosabbat emeltem ki…

Például ilyeneket is tud…

%

Kör számláló

Vissza számláló

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

  • Sáv számlálók 74% 74%
  • Sáv számláló 2. 55% 55%
  • Sáv számláló 3. 25% 25%

És itt az összes többi is:

6. Folyamatos frissítéseket kapsz, ezért sosem lesz elavult!

Nem csak biztonsági frissítéseket kapsz, hanem fejlesztéseket is. Egy olyan szoftvert vásárolsz meg, amely nem avul el soha, mert folyamatosan megkapod ingyen a jövőben az összes fejlesztést és frissítést hozzá.

Vagyis a weboldalad motorja, mindig naprakész lesz. Ahogy fejlődik a technika és jönnek az újabbnál újabb technikai megoldások és lehetőségek, te azt mind mind ingyen megkapod. Nem kell új weboldalt csináltatnod egy programozóval 2 évente, mert annyira elavult lesz a rendszered motorja vagy épp a kinézete. Mert neked nem lesz más dolgod, mint két kattintással letölteni a frissítéseket és kész is. Illetve élni az új lehetőséggel, amiket a fejlesztésekkel megkapsz.

7. Beépített A/B tesztelési funkció!

A DIVI fejlesztői csapata annyi mindenre gondol, hogy még egy A/B tesztelési funkciót is beépített a szoftverbe. Ezt az opciót szinte semmelyik másik sablonnál nem láttam ingyenesen beépített funkcióként. De lássuk mit is jelent ez…

Az A/B tesztelés abban segít neked, hogy mondjuk megnézd pl. egy Címsor esetében melyikre kattintottak többen, vagyis melyik működik jobban, a beállított konverziós célnál.

Azért azt hozzá tenném, hogy ha az oldal statisztikái nem érik el legalább az 200-300 feletti számot, akkor nagyon messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, főleg ha a differencia is elenyésző a százalékos arányban. De mindenképpen nagyon hasznos funkció!

8. Saját DIVI bővítmények!

A DIVI megvásárlásával megkapod a saját bővítményeit is, mint a BLOOM, a MONARCH és az EXTRA. Ezek olyan professzionális bővítmények, amelyekért más sablonok esetében külön elő kellene fizetned. Röviden ezeket is bemutatom, hogy tudd mekkora plusz szolgáltatást nyújthatnak!

DIVI EXTRA

BLOOM

MONARCH

DIVI EXTRA

A Divi Extra bővítménye akkor lesz hasznos neked, ha kifejezetten BLOG-ot, vagy egy online hírportált szeretnél létrehozni. Ez a bővítmény számos olyan plusz funkcióval és lehetőséggel van felszerelve, amellyel igazán egyedi megjelenést kölcsönözhetsz a portálodnak. Mindenfajta kódolás nélkül tudsz egyedi megjelenést szabni a bejegyzéseknek, a hozzászólásoknak és gyönyörá magazin szerű elrendezéseket lehet benne létrehozni.

BLOOM

A Divi Bloom bővítmény az e-mail listád növelésében lesz a segítségedre. E-mail optin/feliratkozó lehetőségeket integrálhatsz az oldaladba és össze is kötheted számos e-mail marketing és hírlevél küldő szoftverrel.  Mailchimp-el tesztelve tökéletesen működik. Ha valaki feliratkozik a BLOOM-os űrlapon keresztül, hozzáadódik az e-mail listádhoz, pl. a MailChimp-ben. Többféle elrendezés közül választhatsz:

És a design-t is betudod állítani az egyes feliratkozó űrlapokhoz:

MONARCH

A Monarch bővítménnyel könnyedén megoszthatóvá teheted a tartalmaidat a weboldaladon. Az egyik, ha nem a legjobb social media plugin a WordPress-hez.

A bővítménnyel 5 különböző helyen tudod beállítani a megosztási lehetőségeket a különböző közösségi média felületeken, mint a Facebook, Pinterest, Twitter, Google+. Plusz, különböző stílusokat adhatsz a megosztási gomboknak. A Monarch plugin használatával, megkönnyítjük a tartalmaink megosztását az interneten, így még több emberhez tud eljutni.

9. Korlátlan számú weboldalra feltölthető!

A DIVI license megvásárlásával korlátlan számú weboldalt létrehozhatsz vele. A legtöbb sablonnál általában kikötik, hogy hány weboldalt használhatod. Az AVADA sablonnál például csak 1 weboldalhoz használhatod fel a sablont.

10. A DIVI mögött egy komplett fejlesztő csapat áll!

DIVI megvásárlásával a jelenlegi feltételek szerint, minden jövőbeni frissítést megkapsz és új funkciót, amit terveznek ebbe a szoftverbe. Márpedig tervezni fognak, mivel ezzel maradhatnak a legjobbak, ha folyamatosan fejlesztenek és megtudják őrizni ezt a pozíciójukat. Ez a fajta piaci verseny garantálja azt is, hogy évek múlva is egy szuper jó szoftver lesz a DIVI és hosszútávon az egyik legjobb befektetésed.

Nem annyira szeretek ezzel példálózni, de több olyan vállalkozónak dolgoztam már, akik régebben készítettek weboldalt programozóval, “egyedi CMS rendszerrel”, (persze csomószor csak részben volt egyedi, mert inkább wordpress nyílt forráskódjai voltak lekopizva benne), arra hivatkozva, hogy a WordPress nem biztonságos.

Erre én azt a példát szoktam hozni, mikor felteszik ezt a kérdést (óó mennyiszer….), hogy a WordPress tényleg nem biztonságos..? Képzeld el, hogy építesz egy házat… Mitől lesz egy ház biztonságos, azon túl, hogy szerkezetileg stabil.. 🙂 Hát attól, hogy a ház köré kerítést építesz, a házba szereltetsz egy erős bejárati ajtót, egy komolyabb zárral, és akár riasztót is. Na ugyanez érvényes a WordPress weboldaldra is. Ha használod a javasolt biztonsági pluginokat és rendszeressel frissíted a WordPress-t és a DIVI-t és vele együtt a bővítményeidet, akkor nem lehet gond.

De, persze az ördög nem alszik, és ne legyenek illúzióink, NEM LÉTEZIK feltörhetetlen weboldal. Minden csak pénz és idő kérdése. De ha fentebb leírtakat betartod, akkor a piti próbálkozók nem fognak a te weboldalad feltörésével próbálkozni.

10. +1 Minden héten új ingyenesen letölthető weboldal sablonokat készítenek!

2017. ősze óta újdonságként létrehozták a DIVI Design Initiative-t, ami annyit jelent, hogy egy külön csapat azon dolgozik, hogy minden héten ingyenesen hoznak létre különböző témakörökben komplett weboldalakat egyedi design-al, ingyenesen használható jogtiszta fotókkal, illusztrációkkal, amelyeket szabadon felhasználhatsz.

Ez azért is szuper, mert ha nem akarsz neki állni az elején egyedül próbálkozni, akkor választhatsz ezek közül a design-ok közül is és csak testre szabod a saját tartalmaiddal.

Itt van néhány, amit pár kattintással azonnal szerkeszthetsz is: 

 

Szeretnéd megvásárolni a DIVI-t, nézd meg a konstukciókat,
vagy olvasd el a “Mennyibe kerül egy DIVI weboldal?” bejegyzésem!

DIVI

Két féle kondícióban tudod megvásárolni a DIVI-t.
Éves előfizetéssel vagy egy egyszeri fizetéssel örökre a tiéd lehet.

Kockázat nélküli csatlakozás!

Bármelyik kondíciót is választod, mindkettőre 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállal az Elegant Themes! Vagyis ha meggondolod magad visszakapod az árát!

A DIVI az Elegant Themes Inc. szoftvere. Ez a weboldal nem áll semmilyen kapcsolatban az Elegant Themes-el. Az oldalon szereplő linkek egy része affiliate link. Ez azt jelenti, hogy, jutalékot kapok a vásárlásod után. Ezek a szolgáltatások NEM kerülnek többe! A linkeken keresztül történő vásárlással csak támogatod az oldalam működtetését és tovább fejlesztését, hogy még több értékes és segítő tartalommal töltsem fel. Köszönöm ha támogatod ezzel a munkám!

Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatosan, írj nekem.