Oldal kiválasztása

TERVEZD MEG A SAJÁT DIVI WEBOLDALAD!

4. lecke:
Visual Builder engedélyezése

Ebben a leckében megtanulhatod a Visual builder használatát és importálhatod az ingyenes Premade layout-okat, amelyeken azonnal ki is próbálhatod az oldalad szerkesztését!

1. lecke               2. lecke               3. lecke               4.lecke               5. lecke               6. lecke

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az a Divi Builder? A Divi Builder egyszerűen helyettesíti a szabványos WordPress szerkesztőt egy drag-and-drop oldalépítő eszközzel, amely szakaszokból, sorokból és modulokból áll. Könnyedén tudod vele szerkeszteni az oldalad, mindenfajta programozói tudás nélkül!

Mi a Visual Page Builder? A Visual Page Builder olyan front-end szerkesztő, amely ugyanúgy működik, mint a Divi Builder a szakaszok, sor + modulok használatával. Azonban a háttérben végzett munka helyett valós időben módosíthatod weboldalad. Tökéletes a kezdők számára, mert semmilyen kódolási tudást nem igényel.

A következő lépések a Visual Page Builder használatát mutatják be.

E

1. lépés

Menj az Oldalak >> Új hozzáadása gombra

Kattints először a „Divi szerkesztő használata” gombra, ekkor megjelenik egy kék gomb is mellette, kattints a „Visual Builder használata gombra!

Már is elkezdheted az oldalad szerkesztését!

Ha nem szeretnél egy üres oldallal indítani, akkor javaslom, hogy kattints a megjelenő opciók közül a „Browse Layouts” gombra.

E

2. lépés

Megjelenik egy csomó DIVI által előre elkészített weboldal design. Válassz ki egy neked szimpatikusat és ha megtaláltad, kattints a „Use this layout” gombra!

A Layout-okat bal oldalt kategóriák szerint tudod szűrni, és Live Demo-kat is megtudsz nézni róluk, hogy eldönthesd melyik lesz számodra a megfelelő!

Kb. 1 perc alatt (layout méretétől függően) betölti a teljes tartalmat és nincs más dolgod, mint átírni a szövegeket, kitörölheted a felesleges tartalmakat, kicserélheted a saját képeidre, tartalmaidra mindent…

Módosításokat követően nincs más dolgod mint a monitor sarkában a „Mentés” gombra kattintani, és így már ez fog látszódni a weboldaladon is.

Minden héten új Premade Layout-okat kapsz ingyen!

A Divi Design kezdeményezés részeként hetente teljesen új elrendezési csomagot ad a meglévők mellé, és ezek az új elrendezések minden Divi vásárló számára ingyenesek! Minden alkalommal, amikor új elrendezési csomagot készítenek, azonnal megjelenik a Divi Builder-ben. Nem kell frissíteni a Divi-t, hogy hozzáférhess a legújabb design-okhoz, és nem kell letölteni az elrendezéseket külön vagy kézzel importálni őket. 

Ami különlegessé teszi a Layout csomagokat, hogy a DIVI saját design csapata által készített egyedi fotókkal illusztrációkkal együtt kapjuk meg. Ezáltal tökéletes összhangot teremtve a szöveg, a szín és a képek között. Ráadásul minden fotóját és illusztrációját nyílt forráskóddal készítették, ami azt jelenti, hogy szabadon felhasználhatjuk azokat külön licencengedély nélkül.


Vége a 4. leckének!

Már az 5. lecke jön! 🙂

A DIVI az Elegant Themes Inc. szoftvere. Ez a weboldal nem áll semmilyen kapcsolatban az Elegant Themes-el. Az oldalon szereplő linkek egy része affiliate link. Ez azt jelenti, hogy, jutalékot kapok a vásárlásod után. Ezek a szolgáltatások NEM kerülnek többe! A linkeken keresztül történő vásárlással csak támogatod az oldalam működtetését és tovább fejlesztését, hogy még több értékes és segítő tartalommal töltsem fel. Köszönöm ha támogatod ezzel a munkám!

Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatosan, írj nekem.